A személyes adatok védelme

Általános információ

TEMIRA LTD (Kft.) (Aita üzletlánc tulajdonosa) nevű társaság felelős a látogató/regisztrált felhasználó személyes adatai feldolgozásáért, és ellenőrzi az adatai feldolgozását a www.aitadance.com elektronikai üzlete oldalain.

Az Ön adatai feldolgozásához, a lejjebb leírtak szerint, TEMIRA LTD a következő jogi alapokon alapul:

  • Rendelés végrehajtása: Ahhoz, hogy a látogató/ügyfél tudja végrehajtani a rendeléseit a www.aitadance.com weboldalon, az általa személyes adatok, az általa, a bejegyzése- és a megrendelése bejegyzésekor, megadott személyes adatai feldolgozása szükséges.
  • Jogos érdekek: A személyes adatok feldolgozása szükséges a TEMIRA LTD szolgáltatásainak (statisztikai adatok és azonosíthatatlan adok feldolgozása) a javulásához, csalási kísérletek felderítéséhez, valamint TEMIRA LTD jogi érdekei védelméhez.
  • Beleegyezés: A regisztrált felhasználónak ki kell kifejezniük a kimondott beleegyezésük a feldolgozás következő céljaira: tájékoztató/promóciós üzenet küldése és – csakis automatizált feldolgozás alapján – a fogyasztói magatartásuk (profilok) elemzése.

 

A szolgáltatásaink javítása

A mi célunk az, hogy mindig a legjobbakat ajánljuk on-line vásárlásnál. Mivel szeretnénk minél funkcionálissá tenni az ügyfeleink látogatását a mi honlapunknál, az úgy nevezett kekszet használunk. A keksz (Cookies) azok kis szöveg információs fájlok, amik mentve vannak az Internet böngészőjébe, (nyelv megjelölésére, kapcsolat időpontjáról, látogatott internet oldalakról) vagy merevlemez, amikor meglátogatja a webhelyet. Két fajta kekszet használunk: Szükséges és funkcionális keksz.

  • A szükséges kekszek biztosítják az internet oldalt működését, lehetőséget biztosítva az illetékes felhasználó profiljához való megközelítésre és megrendelések feldolgozására;
  • A funkcionális kekszek lehetővé teszik menteni az ügyfelek preferenciáit és megmutatják az internet felhasználó viselkedését.

Az ügyfél tudja rögzíteni az internet böngészőjét oly módon, hogy ne tárolja a kekszet vagy hogy letörölje a memorizált kekszeket is. Ha szeretne ezt a funkciót használni, akkor fordulhat az internet böngésző fejlesztőjéhez. Több információ: aboutcookies.org.

 

Tájíkoztatás, feldolgozás és feldolgozási célok:

TEMIRA LTD tájékoztatja a látogatót/regisztrált fogyasztót, és a látogató/regisztrált felhasználó megerősíti, hogy ő tájékozott a következőkre:

1). Személyes adatok feldolgozása - TEMIRA LTD feldolgozza a regisztrált felhasználó-ügyfél személyes adatait, ahogy ő megadta a profilja alkotásakor és a megrendelés a bejegyzési űrlapra történő fogalmazásakor, ahhoz, hogy az online üzletünkön keresztül teljesíthesse a konkrét megrendelést. Továbbá, ha látogató/felhasználó megadta a beleegyezését, TEMIRA LTD-nek lehetősége lesz feldolgozni a személyi adatokat kereskedelmi információ és promóciós üzenetek küldésére, valamint a felhasználói-ügyfélprofil létrehozásához és az ügyfél-menedzsment és a www.aitadance.com elektronikai üzlete teljesítményének a javításához.

2). Online megrendelések, a személyes adatok típusa és a feldolgozási célok:

А) Alapvető feldolgozás:

A felhasználó-/ügyfélnek lehetősége van online megrendelést elvégeznie, és a személyes adatait közölje, mint az elektronikai üzlet bejegyzett felhasználója - a felhasználó/ügyfél létrehozott egy felhasználói fiókat az online üzletünkben, és a személyes adatait a cég archívumában tárolják, amíg ő nem kéri meg a törlésüket. A felhasználó/ ügyfél bármikor megváltoztathatja vagy javíthatja az adatait, ha bejelentkezik fiókjába a www.aitadance.com címen felhasználónevével és jelszavával.

Minden tranzakció TEMIRA LTD elektronikai üzletén (www.aitadance.com) keresztüli végrehajtásához és a cég termékei megrendeléséhez, az ügyfél vezetéknevet és nevet, a termékek szállítási címét, a telefonszámát kapcsolatfelvételre, és az e-mail címét követelik.

Az adatok feldolgozási célja az adott megrendelés végrehajtása, a felhasználó-ügyféllel való kommunikáció és a megrendelés végrehajtásának szakaszára vonatkozó információs üzenetek küldése, a rendelés részleteivel és általában az elvégzett vásárlásokkal kapcsolatos információk nyújtása, a megrendelés a felhasználó-ügyfél által megjelölt helyre való szállítása, a felhasználó-ügyfél megerősítése és azonosítása, ha szükséges, valamint a www.aitadance.com-ban meglévő állományokra vonatkozó tájékoztatás. A bejegyzett felhasználót értesítik, hogy a fent említett kötelező személyes adatok, valamint a tranzakciós adatai biztosítása, szükséges feltétele és előfeltétele a megrendelési szerződés megfelelő teljesítésének és a termékek és szolgáltatások nyújtásának. E miatt ehhez a konkrét feldolgozáshoz nem követelik a felhasználó-ügyfél beleegyezését.

Minden felhasználó-ügyfél, aki a www.aitadance.com-t, használja tájékozódott, hogy a megrendelés elfogadására, végrehajtására és kézbesítésére, valamint a TEMIRA LTD-tól vásárolt termékekre és a www.aitadance.com oldalon megtett megrendelésekre vonatkozó személyes adatokat, a felhasználók-ügyfelek kiszolgálási céljából, mind a TEMIRA LTD munkatársai, mind a harmadik felek-vállalkozók a megrendelés végrehajtása keretében a nevében történő feldolgozás során dolgozzák fel. Harmadik felek-átvevők a szállító cégek és az egyéni vagy tömeges szállítmányozó cégek. TEMIRA LTD azt követeli a weboldalt karbantartó munkatársaitól és a partnereitől, hogy megtegyék az összes szükséges technikai és szervezeti intézkedéseket (beleértve a megfelelő irányelveket és eljárásokat a látogatók/regisztrált felhasználók-ügyfelek – a partnerek által feldolgozott - személyes adatainak közzétételének megakadályozására, a személyes adatok kezelésére és feldolgozására vonatkozó eljárásokkal rendelkezzenek és azokat az Általános adatvédelmi rendelet szerinti jogszerű módon alkalmazzák).

B) Beleegyezést követelő feldolgozás:

а) A TEMIRA LTD és a www.aitadance.com által a regisztrált felhasználó-ügyfélnek üzleti információk és promóciós üzenetek küldésére, előzetes kimondott beleegyezését kell adnia.

A regisztrált felhasználó-ügyfél adatai feldolgozási célja üzleti információk és promóciós üzenetek küldésé TEMIRA LTD-től a regisztrált felhasználó-ügyfélnek, a www.aitadance.com speciális promóciói és árengedményei bemutatása. Ön bármikor visszavonhatja a beleegyezését, és nem kap ilyen fajta üzenetet www.aitadance.com-tól, e-mailben a office@aitadance.com e-mail címre küldve a kérését.

b) A TEMIRA LTD értesíti a regisztrált felhasználót/ügyfelet arról is, hogy dolgozhatja fel a személyes adatait azért, hogy végezzen kutatásokat és a regisztrált felhasználók/ügyfelek szolgáltatásainak fejlesztése érdekében. E folyamat részeként, TEMIRA LTD-nek lehetősége van arra, hogy figyelembe vegye igényeit, és tegye meg a szükséges lépéseket a termékeinek és szolgáltatásainak népszerűsítésére, hogy javítsa ügyfeleinek irányítását és előmozdítsa termékeit. Annak érdekében, hogy a regisztrált felhasználók/ügyfelek személyre szabott ajánlatokat és információkat kapjanak a cég online üzletében végzett vásárlások alapján, beleegyezésüket kell adniuk a kizárólag automatizált feldolgozás során végzett a www.aitadance.com felhasználója-ügyfele tranzakcióitól/viselkedésétől kapott alábbi adatokat, az általa vásárolt termékekre vonatkozóan – látogatások gyakorisága; a kosárba rakott termékeket; az általa kijelentett demográfiai adatokat; rendelési előzményeket.

Ennek a folyamatnak az a célja, hogy optimizálja a regisztrált felhasználók-ügyfelek piaci tapasztalatait, ösztönözve őket a TEMIRA LTD ügyfelei szükségleteinek megfelelően, a regisztrált felhasználók-ügyfelek személyre szabott ajánlatok és közvetlen számukra vonatkozó információk kézhezvétele, valamint dijazás ellenében vagy anélkül történő részvételi felhívás, a TEMIRA LTD honlap alakítására vonatkozó felmérések során, hogy értékelje a piaci és a termék - és szogáltatási trendeket az általa készített vásárlások alapján.

3). Adatok címzettjei:

A fent említett feldolgozási célok mindegyikéhez és az egyes címzettek hatáskörén belül szükséges adatokhoz, a regisztrált felhasználó-ügyfél adatainak címzettjei vagy azok lehetnek:

а) A TEMIRA LTD illetékes tisztviselői

b) Az adóhatóságok és a banki hatóságok auditálás esetén

c) Külső munkatársak, akik internetes szolgáltatásokat, tárolási és megrendelési menedzsmentet, call center szolgáltatásokat, futárszolgáltatásokat vagy termékek csoportos szállítását nyújtanak, a termékek azonosítására és a beszerzések adatelemzésére, akiknek - szigorú korlátok és eljárások mellett – a feladataik elvégzéséhez szükséges adatokat adják át.

4). Az érintett jogai:

Bármelyik regisztrált felhasználó bármikor gyakorolhatja a 679/2016 Általános adatvédelmi rendeletben előírt jogokat, és különösen annak 12-23. cikkében és a nemzeti jogszabályokban, különösen a TEMIRA LTD által feldolgozott adatokhoz való hozzáférés és hozzáférési joghoz; az adatfeldolgozás korlátozásának jogát; a javításhoz való jog vagy a személyes adatok egy részének vagy egészének (a feledés joga) törlése; a kifogás joga, azaz, hogy ellenzik személyes adataik feldolgozását és adatainak hordozhatóságát. A fent említett jogok gyakorlása egy kérelem az office@aitadance.com elektronikai címen való benyújtásával valósítható meg.

A regisztrált felhasználó-ügyfél bármely fent említett joga gyakorlása esetén, a TEMIRA LTD minden lehetséges intézkedést megtesz a kérelemnek a benyújtásától számított egy (1) hónapon belül történő teljesítéséhez. Ebben az esetben a regisztrált felhasználó-ügyfelet tájékoztatják arról, hogy a cég jogos érdekeinek védelme érdekében megőrzi a szükséges minimális személyes adatait.

5). A személyes adatok tárolásának időtartama:

A regisztrált felhasználó-ügyfél nyilvántartott adatait mindaddig tartják és feldolgozzák, amíg a regisztrált ügyfél nem kéri meg a fiókjának törlését vagy az adatai mindegyik – a beleegyezése alapján – végzett feldolgozását, mindaddig, amíg a TEMIRA LTD-nak nyújtott szolgáltatásokhoz való beleegyezése vissza vonásra kerül. Ennek ellenére, némelyik TEMIRA LTD-vel viszonyára vonatkozó szükséges személyes adatok, valamint az információ, az adatai feldolgozására való beleegyezés és annak visszavonása megmaradnak, mint a regisztrált felhasználó-ügyfélről szóló információ, annak tekintetével, hogy bizonyítékul szolgáltasson a TEMIRA LTD által végzett adatai feldolgozásának jogszerűségéről, és védelemre szolgáljon a felek jogi igényeinél.

6). Különleges adatkategória:

A regisztrált felhasználó-ügyfél tájékoztatást kap arra vonatkozóan, hogy a TEMIRA LTD nem gyűjt, és nem kötelezi az érzékeny személyes adatokat (különleges kategóriák) a www.aitadance.com weboldalra történő közzétételhez.

TEMIRA LTD kijelenti, hogy a látogató/regisztrált felhasználó személyes adatainak az e szabályoktól eltérő más célokkal való felhasználása nem történhet előzetes értesítése nélkül, és – szükség esetén – a beleegyezése nélkül.
Български English Ελληνικά Română Türkçe Српски češtiny Русский Deutsch Magyar kontaktusokra

Események | Baratok | Hasznos kapcsolatok | Üzletek Szófia | Üzletek Plovdiv | Üzletek Várna | Üzletek Bukarest | Üzletek Istanbul
Üzletek Belgrád | Üzletek Cluj-Napoca | honlap térképe | műtermek részére | könyvek, dvd, cd
A személyes adatok védelme