Уважаеми клиенти, поради спецификата на стоката, която предлагаме, и с цел по-добро обслужване, нашият online магазин е малко по-различен от другите online магазини, с които сте свикнали. Както ще прочетете по-долу, към стандартната схема на web пазаруване сме вмъкнали допълнителна стъпка (Стъпка 2), която ви позволява да направите неангажиращо, предварително запитване с цел уточняване на наличността на съответния продукт. Въпреки, че нашите магазини ни позволяват да държим сравнително големи наличности, както и да правим чести поръчки към нашите доставчици, поради голямото текучество на стока е възможно да си изберете продукт, който към момента на поръчката е изчерпан. Надяваме се, че с това допълнение към стандартното web пазаруване ще можем да ви служим по-добре.
 
Стъпки на пазаруване на Aitadance.com:
 
  Изберете продуктите, към които проявявате интерес.
  От вашата потребителка кошница можете да изпратите предварително запитване (КОЕТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ВИ АНГАЖИРА), на което ние ще ви отговорим (като актуализираме съответното поле - ‘Наличност’ - във вашата кошница) дали имаме стоката в наличност или кога най-рано бихме могли да я доставим ***. По този начин, ще актуализираме статуса на всеки един продукт във вашата кошница (след което ще бъдете уведомени с E-mail). Когато проявите интерес към продукт, който нямаме в наличност, в графата ‘Забележка’ ще ви препоръчаме друг продукт (когато такъв е наличен), за който вярваме, че е близък до това което търсите.**
  Изтрийте от вашата кошница продуктите, за които срока на доставка не ви задоволява и маркирайте продуктите, които желаете да закупите.*
  Посочете адреса си за доставка. Вижте стойностите на надбавките за транспорт и ориентировъчните срокове на доставка (за стока, която е в наличност) натиснете тук.
(Изберете предпочитания от вас начин на плащане: E-Pay, Банков път или Наложен Платеж)
  След получаване на окончателната ви поръчка, администратора на сайта ще ви изпрати E-Mail с ориентировъчен срок на доставка.
 
*Когато поръчате (стъпка 3) артикули, част от които не са налични към момента на поръчката, ще ви изпратим заявената стока едва когато имаме в наличност всеки един от поръчаните продукти.

** Можете да повторите стъпки 1 и 2 докато попаднете на продукт, чиито статус (от гледна точка на наличност) ви задоволява.

*** Посочените срокове за продукти, които не са в наличност, важат в случай че решите да закупите съответния продукт. Разбира се, това не изключва възможността да заредим с тази стока по-рано и/или по-късно от посочения срок дори и продуктът да не бъде поръчан.

Ако имате съмнения и/или въпроси молим да не се колебаете да се свържете с нас на administrator@aitadance.com


Рекламации

Всеки случай на рекламация се разглежда индивидуално. В случай, че клиент си поръча чифт обувки или дреха и в последствие, след като тези му бъдат доставени, се окаже, че не му става(т), клиента можа да ги върне (стига стоката да е все още в търговски вид), след което да получи друг номер. Всички транспортни разходи по връщането на обувките/дрехите и съответно по получаването на новия чифт/размер са за сметка на клиента.


Най-добра цена

Въпреки старанията ни винаги да ви предлагаме възможно най-добрите цени, с оглед изобилието на конкурентни на нашия сайтове, това не винаги е осъщeствимо. Затова въведохме „Предложение Най-Добра Цена”, с което оставяме на вас да прецените, съответно посочите, дали наистина нашите цени са най-добри. В случай, че намерите в online пространството website, в който продуктът който търсите е на по-добра цена от нашата, във вашата кошница можете да посочите линкът към съответната продуктова страница от конкурентия ни сайт и стига транспортните надбавки, между нашия и конкурентия сайт да са сходни, ние ще ви дадем 5% по-добра цена. Конкурентната ценa, която ще въведете във вашата кошница трябва да бъде във валутата актуална за версията, в която сте регистриран – когато се наложи превалутиране на цената, молим да използвате актуален за деня валутен курс. При обработката на вашето запитване ще проверим актуалността на посочения линк и цена и съответно или ще ви дадем по-добрата цена или ще посочим (в поле „Статус Предложение” във вашата кошница) причината поради, която не бихме богли да ви предложим по-ниската цена.Български English Ελληνικά Română Türkçe Српски češtiny Русский Deutsch Magyar за контакти

събития | приятели | полезни връзки | Магазин София | Магазин Пловдив | Магазин Варна | Магазин Букурещ | Магазин Istanbul
Магазин Белград | Магазин Cluj-Napoca | карта на сайта | за студия | книги, dvd, cd
Защита на личните данни


Този сайт използва „бисквитки“/cookies. За повече информация относно употребата, включително и относно Вашите лични данни, прочетете Политика за защита на личните данни.

X