Poštovani klijenti, zbog specificne robe koju nudimo, i sa ciljem da poboljšamo uslugu, naša online prodavnica nešto je drugacija od ostalih online prodavnica na koje ste navikli. Citajuci dalje, standardnoj šemi web shoping-a dodali smo još jedan korak (Korak 2)koji vam omogucava da bez obaveza uputite prethodan upit sa ciljem da proverite raspoloživost odgovarajuceg proizvoda.
 
Koraci u kupovini na Aitadance.com:
 
  Izaberite proizvode koji vas zanimaju.
  Preko Vaše potrošačke korpe možete da uputute prethodan upit (KOJI VAS NI NA KOJI NAČIN NE ANGAŽUJE) na koji ćemo odgovoriti (označavanjem odgovarajućeg polja – Raspoloživo – u vašoj korpi) da li imamo robu na raspolaganju ili kada bismo je mogli najranije isporučiti***. Na taj načn ćemo ažurirati status svakog proizvoda u Vašoj korpi (posle čega ćete biti obavešteni elektronskom porukom). Kada pokažete zanimanje za proizvod kojim ne raspolažemo, u rubrici Primedba dobićete preporuku za drugi proizvod (kada je na raspolaganju) za koje verujemo da je blizak onome što tražite. **
  Brišite iz Vaše korpe proizvode čiji rok isporuke Vam ne odgovara i označite proizvode koje želite da kupite.*
  Izaberite način dostave. Navedite adresu za isporuku. Pogledajte vrednosti naknada za transportovanje i približne rokove isporuke (za raspoloživu robu) pritisnite ovde. Ispunite obrazac za onlajn plaćanje Paypal ili bankarskom doznakom.
  Posle dobijanja Vaše konačne narudžbe, administrator sajta će Vam poslati elektronsku poruku sa približnim rokom isporuke.
 
* Kada naručite (korak 3) proizvode od kojih jedan deo nije na raspolaganju u trenutku narudžbe, poslaćemo vam naručenu robu tek kada na raspolaganju imamo svaki od naručenih proizvoda.

** Možete da ponovite korake 1 i 2 dok ne pronađete proizvod čiji status (sa tačke gledišta raspoloživosti) zadovoljava vas.

*** Navedeni rokovi za proizvode koji nisu na raspolaganju vrede ukoliko odlučite da kupite odgovarajući proizvod. Naravno, to ne isključuje mogućnost da ovu robu dobijemo ranije i/ili kasnije od navedenog roka čak i ako proizvod ne bude naručen.

Ukoliko imate sumnje i/ili pitanja molimo da ne oklevate i da stupite u kontakt sa nama na administrator@aitadance.com


Reklamacije

Svi slučajevi reklamacije razmatraju se individualno. U slučaju kada klijent naruči par obuće ili odevni predmet i posle isporuke se uspostavi da mu ne odgovaraju, klijent ih može vratiti (ukoliko roba još uvek ima komercijalni izgled) posle čega dobija drugi broj. Svi troškovi transporta oko povratka obuće/odeće i oko isporuke novog para/veličine na teret su klijenta.


Ponuda „Najbolja Cena”

I pored naših nastojanja da vam uvek ponudimo najbolje moguće cene, zbog izobilja konkurentnih sajtova, to nije uvek ostvarivo. Stoga smo uveli Ponudu „Najbolja Cena” kojom vam omogućujemo da procenite, odnosno da navedete, da li su zaista naše cene najpovoljnije. Ukoliko na internetu pronađete veb sajt na kojem se proizvod koji tražite nudi po ceni povoljnijoj od naše, u vašoj korpi možete da navedete link prema odgovarajućoj konkurentnoj stranici te ukoliko su naknade dostave našeg i konkurentnog sajta slične, mi ćemo vam ponuditi 5% povoljniju cenu. Konkurentna cena koju ćete uvesti u vašu korpu mora da bude u valuti koja je aktuelna za verziju u kojoj ste se prijavili. Kada je potrebno preračunavanje cene zbog različite valute, molimo da koristite kursnu listu na odgovarajući datum. Kod obrade vašeg upita proverićemo aktuelnost navedenog linka i cenu te ćemo ponuditi povoljniju cenu ili ćemo navesti (u rubrici „Status Ponude” u vašoj korpi) razlog zbog kojeg ne bismo mogli da vam ponudimo nižu cenu.Български English Ελληνικά Română Türkçe Српски češtiny Русский Deutsch Magyar kontakt

zbivanja | prijatelji | korisni linkovi | Prodavnice Sofija | Prodavnice Plovdiv | Prodavnice Varna | Prodavnice Bukurešt | Prodavnice Istanbul
Prodavnice Beograd | Prodavnice Cluj-Napoca | site map | za studio | knjige, DVD, CD