Stimaţi clienţi, datorită specificului mărfurilor pe care vi le punem la dispozitie şi în vederea unei colaborari mai bune cu dumneavoastra , magazinul nostru online este mai diferit fata de celelalte magazine online. Astfel, dupa cum observati mai jos, la schema standard de cumpărături web am adaugat un pas suplimentar (pasul 2), care vă permite să ne adresati o intrebare referitoare la disponibilitatea produsului pe care doriti sa-l achizitionati. Deşi magazinele noastre ne permit să tinem produse cu un termen de disponibilitate ridicat, şi de asemena să facem deseori comenzi la furnizori noştri, datorită livrarii rapide a marfurilor este posibil să vă alegeţi un produs care la momentul comenzii să fie epuizat. Sperăm că prin acesta inovatie serviciile noastre vor fi mai utile.
 
Paşi de cumpărare pe Aitadance.com:
 
  Alegeti produsele care va intereseaza.
  Din coşuleţul dvs. de utilizator puteţi să ne adresati o intrebare referitoare la disponibilitatea produsului care va intereseaza, iar noi vă vom răspunde actualizând câmpul respectiv - ‘disponibil’ – în coşuleţul dvs., (dacă avem marfa disponibilă) sau când am putea să o livrăm cel mai devreme***. Asadar vom actualiza statusul fiecărui produs din coşuleţul dvs., după care veţi fi înştiinţaţi pe e-mail de asemenea. Când veţi fi interesaţi de un produs care nu este disponibil, în rubrica ‘Notă’ vă vom recomanda un alt produs ( atunci când acesta este disponibil ), despre care credem ca se apropie de ceea ce căutaţi. **
  Ştergeţi din coşuleţul dvs. produsele ale căror termen de livrare nu vă este pe plac şi marcaţi produsele pe care doriţi să le cumpăraţi.*
  Indicaţi adresa de livrare. Vedeţi valorile adaosurilor de transport şi termenelor de livrare orientative. (pentru marfa, care este disponibila) aici. Pe care le gasiti in fisierul ataşat sau cale bancară este.
  După primirea comenzii dvs., administratorul site-ului vă va trimite un e-mail cu un termen de livrare orientativ.
 
*Când faceţi comandă (pasul 3) de articole care nu sunt disponibile la momentul comenzii, vă vom trimite marfa atunci când vom avea disponibile TOATE produsele comandate.

** Puteţi repeta paşii 1 şi 2 până când nimeriţi un produs al carui statut (din punct de vedere al disponibilităţii) vă satisface.

*** Termenele indicate pentru produse care nu sunt disponibile sunt valabile doar în cazul in care vă hotărâţi să cumpăraţi produsul respectiv. Nu excludem posibilitatea să furnizăm aceasta marfa mai devreme sau mai târziu de termenul menţionat chiar dacă produsul nu a fost comandat.

Dacă aveţi dubiu şi/sau întrebări rugăm să nu ezitaţi să ne contactaţi la administrator@aitadance.com


Reclamatii

Orice caz de reclamaţie se analizeaza separat. În caz în care clientul comanda o pereche de încălţăminte sau un articol de imbracaminte şi acesta constata la momentul livrarii că nu îi sunt potrivite, ele le pot fi înapoiate (cu conditia ca marfa să aiba aspect comercial) si inlocuite cu altele noi. Toate cheltuielile de transport legate de înapoierea produselor nedorite şi respectiv legate de primirea noilor articole sunt suportate de client.


Propunere Cel mai bun preţ

Deşi stăruinţele noastre întotdeaună să vă oferim preţurile cele mai bune posibile, având în vedere abundenţa de site-uri concurenţi cu site-ul nostru, acest lucru nu întotdeaună poate fi realizat. De aceea am introdus „Propunere Cel mai bun preţ”, prin care lăsăm vouă să apreciaţi, respectiv indicaţi, dacă întradevăr preţurile noastre sunt cele mai bune. În cazul în care găsiţi în spaţiul online website, în care produsul pe care îl căutaţi are un preţ mai bun decât al nostru, în coşuleţul Dvs. puteţi indica link-ul către pagina respectivă cu produse din site-ul concurent şi este suficient că adausurile de transport, dintre site-ul nostru şi cel concurent să fie similare, noi o să vă dăm 5% un preţ mai bun. Preţul concurent, pe care o să-l întroduceţi în coşuleţul Dvs., trebuie să fie în valuta actuala pentru versiunea, la care sunteţi înregistraţi – când se impune revalutarea preţului, rugăm să utilizaţi un curs valutar actual în ziua respectivă. Când prelucrăm cererea Dvs. vom verifica dacă link-ul şi preţul indicat sunt acatuale şi respectiv, ori o să vă oferim preţul mai bun, ori vom indica (în câmpul „Status Propunere” în coşuleţul Dvs.) motivul datorită căruia n-am putea să vă oferim preţul mai mic.Български English Ελληνικά Română Türkçe Српски češtiny Русский Deutsch Magyar date de contact

evenimente | prieteni | legături utile | Magazin Sofia | Magazin Plovdiv | Magazin Varna | Magazin Bucureşti | Magazin Istanbul
Magazin Belgrad | Magazin Cluj-Napoca | site map | încăperi | cărţi, DVD, CD
Protecția datelor cu caracter personal


Acest site foloseste cookie-uri/cookies. Pentru informatii suplimentare despre utilizarea, inclusiv si referitor la datele dvs personale, va rugam sa cititi Politica privind protectia datelor cu caracter personal.

X